Ansvar och realism

Som Tokmoderaten så insiktsfullt skriver är vårpropositionen ingen kioskvältare. Men med en tydlig vision av ett Sverige där drömmar kan gå i uppfyllelse kanske man även i valår kan lägga fram en ansvarsfull budget?

Sanningen är nog att vulkansotmolnet som ockuperat vårt luftrum är mycket mer spännande. Fast jag kan tycka att det är mer fascinerande att Borg låter Östros skylla finanskrisen på regeringen. Jag tycker det är synd att S inte håller svenska folket för smartare än så. Jag hoppas precis som Maria Byström att svenska folket ska genomskåda ”den rödgröna geggan”.

Alliansen får helt enkelt inte sluta ifrågasätta och kräva svar. Får Miljöpartiet bestämma kommer Norrland helt avbefolkas, för det kommer bli för dyrt att ta sig mellan hemmet och jobbet.

Danne Nordling har som vanligt en synnerligen utmärkt analys att komma med. Läs även Per AltenbergModerata perspektiv,Mary XJs moderata karamellerKlambergKent Persson ochGerdau.

I media: AftonbladetDNSvD

Share