Hur ska det här gå…

Nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka börja blogga lite mer regelbundet igen. Det gäller ju bara att prioritera liiite annorlunda. Det behöver inte vara världens längsta inlägg tänker jag. Varje gång jag tänker att det här skulle man blogga om, så blir det på sin höjd ett twitterinlägg innan det runnit så mycket vatten under broarna att det hela känns irrelevant.

Tror jag ska skriva lite mer om livet. Jag läste ju i tidningen idag att det är mest kvinnor som hoppar av politiken och att det inte har med politiken i sig att göra, utan med livspusslet. Det tror jag fullt och fast på. Jag har själv gett upp uppdrag i min förra hemkommun Timrå. Då handlade det just om att få livspusslet att fungera. Det kändes inte som att det går att vara särbo när man har en bebis på gång. Eftersom min partner har ett äldre barn från ett tidigare förhållande så var det självklart att det var jag som var tvungen att flytta och därmed även lämna mina uppdrag i kommunfullmäktige och miljö- och byggnadsnämnden.  Det kommer ju fler val i framtiden och jag vill gärna tro att han skulle ha gjort samma sak för mig om förhållandena vore omvända.

Här skulle det varit jättepiffigt med en lite djupare analys men nu ska jag amma, så det får bli en annan gång. Nu har jag i alla fall kommit igång. Minst ett inlägg i veckan hädanefter har jag lovat mig själv. Vi får väl se…

Share