Politiken, livet och sociala medier

Jag är egentligen inte särskilt social bara väldigt intresserad av människor. Som yngst och dessutom sladdis är jag dessutom helt övertygad om att alla tycker att allt jag har att säga är viktigt ;-) . Alla politiker är exibitionister. Så är det bara. Vi gillar att synas och höras och vi vill gärna få en klapp på axeln med jämna mellanrum.

Sociala medier breddar debatten och ger fler möjligheter att stöta och blöta smala och inte så världsomvälvande idéer. Jag använder olika kanaler på olika sätt och av olika anledningar.

På Facebook är jag privat, där samlar jag mina vänner, bekanta, kollegor och min släkt. Jag delar med mig av min vardag och tar del av det som händer i de liv som levs av de som står mig nära.

Twitter är jag främst politiker. Där marknadsför jag min blogg, länkar till intressanta artiklar och uttrycker min ståndpunkt kring aktuella ämnen.

På min site kan jag mer på djupet uttrycka mig ideologiskt i olika ämnen och i mina hjärtefrågor. Här på min blogg skriver jag om hur jag upplever den politiska processen och här har jag chans att bolla och vädra tankar och idéer. Här samsas reklam (mina åsikter i aktuella frågor) med dagboksanteckningar (hur jag upplever den politiska sfären).

Jag vill att allmänheten ska förstå att de allra flesta politiker är vanliga människor med vanliga liv och vanliga jobb men med en ovanligt stor drift att få skapa förändring och förbättra.

Oavsett partifärg strävar vi alla mot samma mål; ett bättre samhälle för alla. Vad vi tycker är ett bättre samhälle och vilken väg vi vill ta för att nå målet är däremot helt beroende av ideologisk övertygelse. Det finns inga rätt eller fel i politik bara olika åsikter. Det är en enda geggig gråzon av tyckande helt enkelt. En gegga jag trivs väldigt bra i :-)

Share